Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Beste van beide werelden: vast 030 nummer op mobiel

Beste van beide werelden: vast 030 nummer op mobiel

Sharing is caring

Een virtueel lokaal telefoonnummer hebben betekent dat je overal ter wereld kunt zijn, maar toch in elke stad in Nederland aanwezig kunt zijn. Kies je een nummer met een bepaald netnummer, dan helpt dat je zaak met die regio te verbinden, wat nuttig kan zijn voor 'stenen' zaken, maar ook voor plaatselijke bedrijven die vertrouwen en autoriteit proberen op te bouwen.

Er zijn veel redenen waarom bedrijfseigenaars geneigd zijn naar geografische nummers te grijpen. Kijk eens naar enkele van de belangrijkste voordelen van een lokaal 030 netnummer:

Lokale aanwezigheid

Door een lokaal nummer te kiezen kun je de indruk wekken dat je een gevestigd bedrijf bent in een Nederlandse stad. Je kunt een klein bedrijf zijn dat naar grote steden wil uitbreiden, of een bedrijf uit het hele land dat de illusie wil wekken overal een plaatselijk bedrijf te zijn.

Gesprekken omleiden

Alle oproepen naar je nieuwe lokale telefoonnummer kunnen automatisch worden doorgeschakeld naar je reeds bestaande bedrijfsnummer of mobiel. 

Klanten aantrekken

Veel mensen winkelen liever plaatselijk, daarom kan een plaatselijk nummer betekenen dat je meer potentiële klanten naar je dienst lokt, omdat ze je wellicht eerder zullen vertrouwen. Ook als de dienst onmiddellijk nodig is zullen de meeste mensen plaatselijk willen winkelen. 

Kies je eigen nummer

Traditionele leveranciers van telefoondiensten wijzen je een willekeurig nummer toe; met VoIP mag je je eigen 030 nummer kiezen - wat betekent dat je uit duizenden memorabele nummers kunt kiezen, zodat klanten je gemakkelijker kunnen onthouden. 

Marketing

Misschien voer je in een bepaalde stad een marketing campagne die mensen ertoe brengt een telefoonnummer te bellen. Met een virtueel telefoonnummer kun je dit nummer aan je account toevoegen, het zo lang gebruiken als nodig is en het dan weer van je account verwijderen. 

Aanpasbaar 

De meeste leveranciers breiden de diensten voor virtuele telefoonnummers uit tot een hele reeks landen, en bieden sterk aanpasbare pakketten. Je organisatie kan een zorgvuldige keuze maken en investeren in gespecialiseerde modules die geschikt zijn voor je bedrijfsmodule, en er zelfs voor zorgen dat de prijs binnen het aanvaardbare bereik valt.

Innovatieve bedrijfsfuncties 

Een lokaal 030 nummer aanvragen zal beslist een onmisbare troef blijken, en het wordt overladen met radicale functies die de bedrijfscommunicatie zullen opkrikken. Voicemail, gespreksopname, virtuele telefoniste, en oproepplanner zijn slechts enkele van de vernieuwende functies waarvan je bedrijf zal kunnen profiteren met een lokaal virtueel telefoonnummer.

 

Zorg ervoor dat je de immense kracht van een lokaal nummer voor je bedrijf benut, want het zal zeker al je winst onmiddellijk omhoog pompen! Veel ondernemers en kleine bedrijven hebben door dit veelomvattende platform transformerende resultaten bereikt, want het is een complete ommekeer ten opzichte van traditionele en ondoeltreffende communicatieprocessen.