Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Influencers: mensen die invloed hebben

Influencers: mensen die invloed hebben

Sharing is caring

Ze hebben een groot aantal volgers zijn zijn een goed platform om je product te laten promoten; influencers. Omdat ze vertrouwen genieten van hun fans zijn ze de ideale figuren om in te zetten in je moderne marketing methode. Grote en kleine bedrijven onderkennen hun invloed en waarderen deze manier van verkopen. Met Influencer marketing bouw je een klantenbestand op wat haar/zijn idool vertrouwt. En vertrouwen in de business is van onschatbare waarde. Niet voor niets dat een bedrijf zijn trouwe klanten koestert en vaak met acties beloont. Consument en ondernemer kennen elkaar en weten wat ze aan elkaar hebben. Dat schept een band. Zolang het vertrouwen niet wordt geschaad zal hij/zij blijven terugkomen als betalende tevreden klant.

Vlogs en blogs

Met steeds terugkerende video’s en teksten weten influencers het hart van de consument voor zich te winnen. Wat zij doen en voorstaan wordt door de volgers ervaren als een betrouwbaar oordeel over een dienst of product. Dat gestelde vertrouwen kan een bedrijf benutten om meer te verkopen. Laat een influencer je product aanprijzen en de hedendaagse klant kijkt met belangstelling toe. Een Influencer marketing bureau is de schakel die middels een influencer een bedrijf en vermeende koper bij elkaar kan brengen. Sommige influencers zijn zo succesvol, lees verkopen je product zo goed, dat ze al snel schathemeltje rijk zijn geworden met deze nieuwe verkooptechniek.Stof tot nadenken.

Nieuwe klanten, nieuwe verkoopstrategieën

Veelal jonge mensen volgen influencers. In hun wereld zijn ze een fenomeen geworden en niet meer weg te denken. Als een zichzelf respecterend bedrijf daar niet in mee gaat laat het enorme kansen liggen. De Influencer marketing ads horen in deze nieuwe tijd. Al zal het wel even wennen zijn voor bedrijven die het al jaren op een andere manier hebben gedaan.