Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Terrasje pikken aan de grachten van Utrecht

Terrasje pikken aan de grachten van Utrecht

Sharing is caring

Utrecht staat natuurlijk bekend om zijn vele grachten. Het is er dan ook heerlijk vertoeven op een terrasje. Lekker genieten van het weer en mensen kijken. Dat is toch waar de meeste een terrasje voor opzoeken? Binnen no time ben je in gesprek met iemand die je waarschijnlijk nog nooit gezien of gesproken hebt. Gewoon omdat iedereen daar zit met hetzelfde doel. De gezelligheid opzoeken!

Genoeg plekjes te vinden

Je bent in Utrecht en op zoek naar een gezellig café. Nou wees er maar zeker van dat je die snel hebt gevonden. Je kunt van tevoren al via internet kijken natuurlijk want ook daar zijn er genoeg te vinden. Er bestaat zelfs een lijst die ze Café Utrecht noemen waarin er verschillende genoemd staan. Reuzehandig voor wie nog nooit in Utrecht is geweest en eigenlijk niet zo goed weet waar te beginnen.

Ga je liever naar een wijnlokaal in plaats van naar een café dan is die mogelijkheid er zeker ook. High wine Utrecht is dan voor jou de place to be. Wanneer je daar komt zal je zien dat ze ontzettend veel verschillende soorten wijn hebben. Ben jij een echte wijndrinker dan kan jij daar zeker je hart ophalen. Niet alleen lekkere wijn hebben ze daar maar ook overheerlijke hapjes waar je lekker van kunt genieten.

Een lekker afsluitertje

Je kunt als afsluiter van een heerlijke dag Utrecht ook nog de keuze maken om lekker uit eten te gaan. Utrecht heeft daar zeer zeker genoeg gelegenheden voor en je zult merken dat er ook op dat gebied voor iedereen wel een eetgelegenheid te vinden is. Er zijn verschillende soorten keukens te vinden. Van Aziatisch, Chinees, Turks, Italiaans maar natuurlijk ook gewoon de Nederlandse keuken. Welke dat jij gaat kiezen is dus helemaal aan jouzelf.

Geen zin om weg te gaan

Heb je geen zin om weg te gaan uit Utrecht dan kan je er ook genoeg accommodaties vinden waar je een nachtje kunt verblijven. Niet alleen beschikt Utrecht over een aantal gezellige en goede hotels maar er zijn ook wel wat bed and breakfast accommodaties te vinden waar je een nachtje kunt verblijven. Natuurlijk moet je die wel van tevoren reserveren. Heb je er al zin in om jouw dagje weg in te gaan plannen?