Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Zo zet je een leuk bedrijfsfeest op

Zo zet je een leuk bedrijfsfeest op

Sharing is caring

Vrijwel ieder bedrijf heeft ieder jaar, of iedere paar jaar, een bedrijfsfeest. Vaak wordt dat geregeld door een vaste groep mensen, of wisselt die groep juist. Wanneer jij het bedrijfsfeest moet organiseren, kan dat best even slikken zijn. In dit artikel geven we je daarom een paar tips voor het organiseren van een leuk bedrijfsfeest.

Hoe moet je feest eruit gaan zien?

Voordat je begint met echt plannen, is het belangrijk dat je goed uitdenkt hoe het feest eruit moet zien. Het liefste doe je dit met een paar collega’s, zodat jullie hier eens even goed over kunnen brainstormen. Bedenk eens wat jullie tijdens het bedrijfsfeest in Utrecht gaan doen. Zijn er activiteiten, wanneer is het, mogen de partners meekomen, gaan jullie ook eten? Het zijn allemaal vragen die je jezelf eerst moet stellen voordat je echt aan de slag kunt met het plannen. Denk ook na over bijvoorbeeld een thema. Een thema kan namelijk vaak voor leuke momenten en originele ideeën zorgen.

Zoek een toplocatie

Als je dan eenmaal weet hoe je feest er ongeveer uit gaat zien, kun je op zoek naar een goede locatie voor het bedrijfsfeest. Gaan jullie eten met daarna bijvoorbeeld een feest, dan kun je bijvoorbeeld een zaal huren in Utrecht. De zaal kun je vervolgens leuk inrichten en aankleden, zodat deze perfect bij jullie feest past. Vaak kun je ook aan het personeel van de gehuurde zaal vragen of ze je willen helpen met de decoratie. Als je niet goed weet hoe je de zaal moet decoreren, zijn er zo altijd mensen die je daarmee willen helpen.

Ga aan het plannen

Nu kun je echt aan het plannen slaan. Als het goed is heb je al bedacht wat jullie zo ongeveer gaan doen en wat er allemaal moet gebeuren. Je kunt nu al deze dingen vast gaan leggen en echt tot in de puntjes uit gaan werken. Tijdens dat uitwerken is er nog ruimte genoeg voor aanpassingen. Heb je iets bedacht dat echt niet kan missen op het feest? Kap het dan niet af omdat het niet in de planning stond, maar ga er gewoon voor!