Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Een goedkope fiets kopen

Een goedkope fiets kopen

Sharing is caring

Een goedkope fiets kopen

Wanneer je oude fiets versleten is of simpelweg een ander soort fiets nodig hebt is het tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen. Natuurlijk wil je een kwaliteit fiets maar je wilt er ook niet te veel geld aan uitgeven. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee kan moeilijk zijn, en hierom hebben wij enkele tips verzameld waarmee het een stuk makkelijker gaat.

Wat voor soort fiets heb je nodig?

Als eerste moet je jezelf bedenken waarvoor je jouw fiets wilt gebruiken. Een fiets de je alleen maar gebruikt om naar je werk te fietsen heeft andere eisen als een fiets waar kinderen achterop of voorop moeten. Dit heeft ook invloed op de prijs die je ervoor zult betalen. Een fiets waar je lange tochten mee moet maken heeft wat meer investering nodig dan een fiets op elke dag mee in de trein te moeten.

Versnellingen of niet?

Veel fietsen hebben tegenwoordig versnellingen, maar fietsen zonder versnellingen zijn een stuk goedkoper. Om deze reden kan ik je aanraden alleen een fiets met versnellingen aan te schaffen wanneer je dit echt nodig hebt. Wanneer je wel van plan bent om lange tochten te fietsen met bijvoorbeeld veel heuvels en dalen zijn versnellingen essentieel, maar hoef je alleen maar korte afstanden te fietsen dan kan je beter een fiets zonder versnellingen kopen.

Koop de juiste framemaat?

Het kopen van een te kleine of een te grote fiets kan leiden tot fysieke klachten, en dan zal je weer een nieuwe fiets moeten kopen. Dit is dus zonde van het geld. In veel winkels kunnen jou opmeten zodat je ze de goeie framemaat verkopen, maar dit kun je ook gewoon zelf doen. Op internet is de methode voor het uitrekenen van jouw juiste framemaat te vinden. Dit waren de belangrijkste punten voor het uitkiezen van een goedkope fiets, maar dit waren zeker niet de enige punten. Er zijn nog andere dingen waar je op moet letten, maar dit zijn wel de belangrijkste dingen waar je vanuit kunt gaan bij het uitkiezen van een goedkope fiets.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Utrecht website.