Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Laat een boodschap achter

Laat een boodschap achter

Sharing is caring

Wie kent het niet? Een huisgenoot die even spoorloos lijkt wat je boos maakt. Want je had je kind of partner op een cruciaal moment even nodig. “Had even een boodschap achter gelaten…” is dan het verwijt. Want even een geschreven kattebelletje thuis achterlaten is een kleine moeite en bespaart huisgenoten ergernis. Schrijven kunnen we allemaal. Het zijn geen mooie volzinnen die van je worden gevraagd, maar een korte memo waarmee iedereen even op de hoogte wordt gesteld. Samen met een mont blanc pen en de welbekende gele post-it velletjes is het onzichtbare smeerolie in relaties.

Geen miscommunicaties meer

Goede communicatie is eenvoudig en moeilijk tegelijk. Maar onthoud één zin en je blijft op het goede spoor. Namelijk; “doe wat je zegt, en zeg wat je doet!”. Communicatie is een toverwoord en overal inzetbaar. Iedereen heeft ermee te maken. Het is altijd een wederkerig proces. Er is een zender en ontvanger van de boodschap. Beide moeten goed werken. Dat kan verbaal, met lichaamstaal of geschreven zijn. Een geschreven boodschap werkt in onze digitale wereld nog steeds perfect. Onderschat de betekenis van een handgeschreven tekst met een Cross pen met naam niet. Het is in onze samenleving nog steeds van onschatbare waarde.

Mooi in zijn eenvoud

Een pen die goed in de hand ligt en door mannen en vrouwen stijlvol kan worden ingezet is een parker pen met inscriptie. Ze zijn mooi in hun eenvoud en doen wat ze moeten doen. Deze laat de gebruiker als het ware beter nadenken van wat hij of zij wil gaan noteren. Geen impulsieve en onbezonnen kreten maar een weldoordachte tekst. Lang of kort. Formeel of informeel. Goed schrijfgerei helpt in de bewustwording van wat en hoe je gaat communiceren. Laat een pen graveren met naam en je zult zien dat het werkt.