Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Legpuzzel vinden

Legpuzzel vinden

Sharing is caring

Op zoek naar een legpuzzel en wil je de ideale legpuzzel vinden? Dat is niet zo moeilijk, want de keuze is groot. Het assortiment legpuzzels is enorm. Van een legpuzzel van 70 stukjes toe een legpuzzel van 44.000 stukjes, uiteraard alleen maar geschikt voor de zeer ervaren puzzelaar. Van een puzzel met een rustige plaat met maar een paar kleuren tot een puzzel met een overvolle, drukke plaat met allerlei figuren en kleuren, zoals de Jan van Haasteren puzzels. Hoe meer figuren en kleuren hoe makkelijker de puzzel, want grote vlakken met maar een kleur, kun je alleen maar puzzelen op basis van de vorm van het puzzelstukje. Hoe ga jij jouw ideale legpuzzel vinden? Kijk lekker rond en je vindt hem vanzelf. Hier staan een paar bekende puzzels voor jou op een rij.

 

Disney puzzel

Puzzels zijn verkrijgbaar in allerlei thema's, zoals landschappen, landen, fantasie en dieren. Ook Disney is een bekend thema. Wie kent ze niet: Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto, Dombo en Bambi. Deze bekende Disney figuren staan allemaal afgebeeld op Disney puzzels. Wil je een legpuzzel vinden met een bepaalde Disney figuur of bepaalde Disneyfiguren? Dan is deze puzzel vast en zeker verkrijgbaar. De thema Disney puzzel 1000 stukjes wordt het meest verkocht. Dat komt doordat een thema Disney puzzel 1000 stukjes niet al te moeilijk, maar ook niet al te makkelijk is. Je kunt een dergelijke puzzel prima leggen in een dag of een paar dagen, zeker als je er met meerdere mensen mee bezig gaat. 

 

Jan van Haasteren puzzel

Wil je een legpuzzel vinden die precies bij jou past of bij degene aan wie je de puzzel geeft, dan kun je het beste Jan van Haasteren puzzels bij Legpuzzels.nl kopen. Hier vind je een groot assortiment Jan van Haasteren puzzels met allerlei thema's, zoals verjaardag, in de sportschool, Kerstmis en in een stadion. Zoek je een puzzel voor iemand die van dieren houdt? Dan kies je een Jan van Haasteren puzzel met als thema dierentuin. Zoek je een puzzel om te geven op een kinderfeestje? Dan is kiezen voor een Jan van Haasteren puzzel met als thema kinderfeestje een goed idee. Zo kun je voor iedere gelegenheid en voor elke persoon de juiste legpuzzel vinden.

 

Wasgij puzzel

Wil je liever een Wasgij puzzel bestellen? Ook dat is een goed plan, want ook van deze puzzel van het merk Jumbo zijn er velen en daar zit er vast eentje naar jouw smaak tussen. Het bijzondere aan een Wasgij puzzel bestellen is dat je kiest voor een puzzel, waarbij de plaat op de doos anders is dan de puzzel die jij gaat puzzelen. Hierdoor word je tijdens het puzzelen telkens weer verrast. Pas als de puzzel helemaal af is, zie je hoe de gebeurtenis op de voorkant van de doos zich heeft ontwikkeld.