Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Fietsenwinkels Utrecht-City-Bikes

Fietsenwinkels Utrecht-City-Bikes

De mooiste fietsroutes in Utrecht en omgeving en de perfecte fiets van City-Bikes daarvoor Als je op het platteland of ergens in een dorpje woont, denk je maar zelden na of er ergens in de buurt een mooie fietsroute ligt, maar dat geldt niet altijd voor de grote steden.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 13:00 – 17:00

Adres

Straat Admiraal de Ruyterweg 24A
Postcode 3031 AC
Stad Rotterdam
Telefoon 010-7171866
Email [email protected]
Website Fietsenwinkels Utrecht
Diensten Transportfietsen | Omafietsen | Damesfietsen | Herenfietsen | Meisjesfietsen | Jongensfietsen | Vouwfietsen |

De mooiste fietsroutes in Utrecht en omgeving en de perfecte fiets van City-Bikes daarvoor

Als je op het platteland of ergens in een dorpje woont, denk je maar zelden na of er ergens in de buurt een mooie fietsroute ligt, maar dat geldt niet altijd voor de grote steden. Soms zijn die steden in omvang zelfs zo groot dat alleen de stad uit komen al een hele onderneming is en dan moet je nog maar hopen dat het daarbuiten wel aangenaam fietsen is. Van de vijf grote steden in Nederland liggen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag eigenlijk het ongunstigste. Afgezien van het feit dat ze de drie grootste gemeenten vormen, en dan hebben we het nog niet eens over de agglomeraties, ook buiten de stadsgrenzen is de natuur niet overmatig aanwezig. Rotterdam en Den Haag hebben dan nog iets van het Groene Hart van de Randstad. Vanuit Rotterdam kun je naar het zuiden naar de Zeeuwse schiereilanden en Den Haag kan zich beroepen op avontuurlijke tochtjes in de duinen, maar daar houdt het wel mee op. Amsterdam is zelfs wat kariger bedeeld. De twee andere grote steden, Utrecht en Eindhoven, zitten wat fietsroutes wat aangenamer in de fietsoutfit. Vanuit Eindhoven kun je alle kanten op met veel landbouwgebied, heide en bossen. Utrecht heeft hetzelfde en nog wat meer, namelijk de Utrechtse heuvelrug. Laten we eens de perfecte Spirit fiets van www.city-bikes.nl nemen en een paar leuke fietsroutes in Utrecht en omgeving bekijken.

Nederland fietsland

Omdat ons land nou eenmaal vergeven is van de fietsen, is het niet zo gek dat de infrastructuur daarop aangepast is. Dat houdt in dat we een uitgebreid net hebben van niet alleen aangegeven fietspaden langs onze wegen, maar zelfs een enorme lengte aan apart gelegen fietspaden. Hier kunnen fietsers vrij van autoverkeer relatief veilig rondtoeren. Daarnaast is er een uitgebreid netwerk van door nummerbordjes aangegeven routes, die eenvoudig te volgen zijn. Zo hoef je zelf niet eens een kaart of beschrijving te hebben. Verder willen we hier nog even het onderscheid aangeven tussen de twee populairste vormen van recreatief fietsen en die ook tot uiting komt door de door ons uitgekozen City-Bikes fiets: toertochtjes op je gemak en het meer intensievere werk met de racebroek en ingenaaide zeem om je achterste te beschermen. De eerste gaat om genieten van de omgeving, de tweede om conditie en fitheid.

De fietsroute om de Stille Plas met de Spirit Regular Dames- en Herenfiets 7-speed.

Je kunt er niet omheen, fietstochtjes vanuit Utrecht naar de Loosdrechtse Plassen behoren tot de mooiste van Nederland. Deze tocht heeft een lengte van 40 km en met de Spirit Regular ben je daar qua fietsen ongeveer 2 uur mee zoet. De Stille Plas maakt deel uit van de Loosdrechtse Plassen en deze route voert dwars door dat gebied heen. Als je in Utrecht woont is Oud-Zuilen het ideale startpunt. Het is geen complexe route , voert langs water en natuur, waarbij, volgens een commentaar, je de hortensia’s niet mag overslaan.

De Lekkere Fietsroute met de Herez Racer 21-speed

Als we een mooie fietsroute willen hebben en toch aan onze conditie willen werken, is de Lekkere Route ten zuiden van Utrecht ( IJsselstein, Vianen, Culemborg, Houten) een prima uitdaging. De route zelf is bijna 50 km lang en als je in Utrecht zelf woont komt daar natuurlijk nog iets bij. Dan ben je toch al gauw een uurtje of drie zoet met deze tocht door het Utrechtse platteland en voor een groot deel langs de Lek.

Tussen Vinkeveen en Utrecht met de Spirit E-Cargo N8 Elektrische Transportfiets

Deze zeer gevarieerde fietstocht met culturele en historische bezienswaardigheden is perfect voor de E-bike. Het is namelijk nogal een fikse tocht, meer dan 60 km. Met de Spirit E-Cargo N8 elektrische fiets je relatief op je gemak van forten naar kastelen naar molens en dat allemaal door mooie natuurgebieden. De elektrische fiets zorgt ervoor dat je genoeg energie overhoudt om ook daadwerkelijk aandacht te besteden aan deze bezienswaardigheden, waardoor je de dag op een zeer aangename manier kunt doorbrengen.

Over City-Bikes.nl

https://city-bikes.nl is een fietswebshop die inspeelt op twee belangrijke aspecten van de Nederlandse aard: de behoefte aan een goede fiets en de wens er niet te veel voor hoeven te betalen. Die behoefte aan een goede fiets is geen raadsel voor een land waar er meer fietsen dan inwoners zijn en waar er 37000 km aan fietspad ligt. Daarnaast zijn de afstanden naar mogelijke doelen meestal van dien aard dat ze gemakkelijk met een fiets te overbruggen zijn. Hoewel we het niet graag toegeven, is de gemiddelde Nederlander van zuinige aard en dat betekent dat hij goed nadenkt voordat hij of zij zijn of haar geld ergens aan uitgeeft. Als er dus een winkel fietsen tegen uiterst scherpe prijzen aanbiedt, dan maken we daar graag gebruik van https://city-bikes.nl maakt gebruikt van de online mogelijkheid om aan beide aspecten te voldoen.

Dat heeft twee redenen:
• Eigen merk fietsen: Spirit Het assortiment van City-Bikes bestaat voor bijna 100% uit fietsen van het merk Spirit. Dit is een fiets die we zelf in ontwikkeling hebben. Hierdoor zijn de productielijnen een stuk korter dan andere merken en kunnen we dus onze fietsen tegen uitermate scherpe prijzen aanbieden.
• Online fietswebshop Omdat we een online fietswebshop zijn, hebben we minder overheadkosten dan een echte fysieke winkel en dat heeft dan ook weer effect op de prijzen.

Hoe het werkt

Een fiets kopen bij City-Bikes.nl is een uiterst eenvoudige zaak. Je bezoekt de website en bladert op je gemak door het overzichtelijk aangegeven assortiment. Als je nog niet precies weet wat je wilt, kijk je gewoon rond; als je echter wel precies weet wat je wilt, ga je gelijk naar de juiste categorie, tikt de diverse specificaties aan en dan kom je vanzelf uit bij de fiets die City-Bikes voor jou heeft. Vervolgens klik je de fiets in de winkelmand, rekent af met een van de veilige betaalmethoden, vult je bezorgadres in en onder normale omstandigheden heb je de fiets de volgende dag al in huis. Naast garantie mag je de fiets retourneren als je niet tevreden bent.

Kleine lettertjes

https://city-bikes.nl kent geen kleine lettertjes, maar een duidelijk overzicht van alles wat van belang is voor een verantwoorde aankoop van een nieuwe fiets. Wij raden dan ook aan deze informatie rustig door te lezen, en uzelf op de hoogte te brengen van alles wat te maken heeft met de aanschaf van een fiets op https://city-bikes.nl