Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Slotenmaker Utrecht-De Slotenmaker.com-030-7600589

Slotenmaker Utrecht-De Slotenmaker.com-030-7600589

Direct een slotenmaker nodig in Utrecht! In het verliezen van spullen is de Utrechter net een echte mens en kan hij of zij zich meten met de meest prominente gemeentes in ons land. Hoewel er niet direct statistieken te vinden zijn op welke plaats Utrecht zich bevindt in deze categorie, het is absoluut zeker dat het iedereen wel eens overkomt dat hij of zij wanhopig op zoek moet naar spullen die net even misplaatst zijn, of soms zelfs helemaal weg.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Adres

Straat Heel gemeente Utrecht
Postcode 3511 DX Utrecht
Stad Utrecht
Telefoon 030-7600589
Email [email protected]
Website Slotenmaker Utrecht
Diensten Slotenmaker Utrecht | Buitengesloten | Betrouwbare lokale slotenmaker | Binnen 30 minuten aanwezig | 24 uur per dag bereikbaar | Dag- en nacht service | |

Direct een slotenmaker nodig in Utrecht!

In het verliezen van spullen is de Utrechter net een echte mens en kan hij of zij zich meten met de meest prominente gemeentes in ons land. Hoewel er niet direct statistieken te vinden zijn op welke plaats Utrecht zich bevindt in deze categorie, het is absoluut zeker dat het iedereen wel eens overkomt dat hij of zij wanhopig op zoek moet naar spullen die net even misplaatst zijn, of soms zelfs helemaal weg. Waar er wel wat cijfers over te vinden zijn, of tenminste een opsomming, zijn de meest populaire spullen die even of helemaal niet meer gevonden kunnen worden. In die lijst staat, niet geheel onverwacht, de telefoon( smartphone of gsm) bovenaan, maar kort daarachter vinden we huissleutels en autosleutels terug. Nu kan de Utrechter een bepaalde tijd leven zonder zijn smartphone, hoewel dat steeds minder wordt. Als je zonder sleutel komt te zitten, wordt je ergens, meestal je huis of auto, van buitengesloten en daar zit niemand, en dus ook voor mensen uit Utrecht, niet echt op te wachten. Meestal rest dan maar één oplossing: je belt de slotenmaker.

Welke slotenmaker bel je in Utrecht?

Als je alleen sleutelproblemen hebt, maar je telefoon nog altijd bij je draagt, kun je op het internet op zoek gaan naar een slotenmaker. In Utrecht en omgeving (Vleuten-de Meern, Houten, Maarssen, Zeist) kun je dan terecht bij zo’n 20 tot 30 verschillende bedrijven. Heel vaak zijn dat eenmansbedrijfjes, bestaande uit een enkele, hopelijk, vakman, die werken vanuit hun bestelauto. Maar nu zit je met een probleem, want welke slotenmaker is het beste? Voor dat probleem komt www.deslotenmaker.com met een oplossing. Zij hebben een landelijk netwerk opgezet en ervoor gezorgd dat je via hun altijd een betrouwbare slotenmaker kunt bellen als je jezelf buitengesloten hebt, je sleutels kwijt bent of je sleutel in het slot afgebroken hebt. Er is dus ook een slotenmaker in Utrecht aangesloten bij dit netwerk en gezien de opzet en afspraken die www.deslotenmaker.com met de aangeslotenen heeft gemaakt, weet je zeker dat je met een vakman te maken krijgt.

De slotenmaker in Utrecht doet nog meer!

Hoewel de gemiddelde slotenmaker vooral in het geval van verloren of misplaatste sleutels, of kapotte sloten 24 per dag beschikbaar is, kan hij ook van advies dienen in geval van inbraakpreventie. Inbreken is nog altijd een vrij populaire bezigheid onder criminelen en volgens de laatste statistieken zijn er tussen de 1500 en 2000 geregistreerde inbraken per jaar in Utrecht en omgeving. Gelukkig maken we het, en dat met behulp van de slotenmaker, deze dieven steeds moeilijker. We hebben het hier dan over wat te doen om uw woning te beveiligen, maar ook alle werkzaamheden die daarmee verbonden zijn. Je moet dan denken aan het aanbrengen van sloten en maatregelen die allen op zijn minst voorzien zijn van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk gaat samen met de twee- en driesterren SKG keurmerk. Deze keurmerken zijn niet alleen van belang voor een vrijwel gegarandeerde veiligheid van uw woning, maar ook bij verzekeringskwesties voor als er toch een inbreker zo volhardend is dat hij bij u binnen is gekomen. Dus: sleutels kwijt of buitengesloten, bel de slotenmaker!

Over www.deslotenmaker.com

Als je op een gegeven moment, en we hebben allemaal wel eens een dergelijk iets meegemaakt, afhankelijk bent van een goede en snel beschikbare slotenmaker, dan is het handig om binnen één klik te zien waar je terecht kunt. Precies dat idee heeft Deslotenmaker.com ook gehad en in samenwerking met Leadme hebben ze een netwerk gecreëerd waarmee vrijwel overal in Nederland op basis van dezelfde, betrouwbare afspraken een toegewijde slotenmaker naar uw plaats van sleutelmatig onheil kan worden gestuurd. De aangesloten slotenmakers zijn per gemeente geselecteerd en moeten voldoen aan de eisen, die door de site van Deslotenmaker zijn opgesteld. Alleen op die manier kan www.deslotenmaker.com garanderen dat u geholpen wordt door een vakman.

Hoe werkt het?

Op zich is het allemaal heel simpel. Zodra u met een sleutel gerelateerd probleem komt te zitten, brengt u een bezoekje aan de site van Deslotenmaker.com. U kunt naar de algemene site en het daar, duidelijk in de bovenbalk zichtbare, telefoonnummer gebruiken om u door te laten verbinden met een plaatselijke, op dit netwerk aangesloten, slotenmaker. U kunt ook gelijk specificeren naar uw woonplaats en het daar opgegeven nummer bellen, zodat u meteen met de juiste man voor uw probleem in contact treedt. Hoe dan ook, www.deslotenmaker.com streeft ernaar binnen 30 minuten iemand aanwezig te krijgen en dat 24 per dag, dus met dag- en nachtservice.

De kosten

Het zou natuurlijk geweldig zijn als alle aangesloten slotenmakers werken op basis van dezelfde prijsafspraken, maar helaas zijn we nog niet zover. Het is echter wel van belang direct een heldere prijsopgaaf aan te vragen, misschien zelfs al bij het initiële telefoongesprek. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. www.deslotenmaker.com probeert er natuurlijk wel voor te zorgen door zorgvuldige selectie alleen vakmensen in het netwerk te betrekken, die niet alleen betrouwbaar zijn in hun te verrichten arbeid, maar ook werken met een realistische, en liefst zo scherp mogelijke prijsopgave. Daarbij is het tevens van belang deze prijsopgave vooraf op papier te hebben en een goed inzicht te hebben op de te geven garantie.

Waarvoor belt u een slotenmaker?

De werkzaamheden zijn te verdelen in twee hoofdcategorieën: sleutelproblemen en beveiliging.

• Sleutelproblemen
o Sleutels liggen nog binnen en je hebt de deur achter je dichtgetrokken.
o Sleutels zijn gestolen of je bent je sleutels kwijt.
o Het slot is kapot.
o De sleutel is in het slot afgebroken.

• Beveiliging
o Repareren en vervangen van sloten
o Monteren van sloten en deurbeslag.
o Aanbrengen van speciale veiligheidssloten.
o Inbraakpreventie
o Aanbrengen van veiligheidssystemen

Nog even dit

Hoewel de meeste problemen met sleutels de voordeur betreffen, zijn onze slotenmakers in principe experts voor elk mogelijk slot en sleutel. Dat houdt dus ook in dat u bij www.deslotenmaker.com terecht kunt als u de auto niet meer in kunt, de sleutel of zelfs combinatie van uw kluis niet meer heeft en verder elke andere situatie waarin iets dicht is en u graag ziet dat het weer opengaat.