Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Informatie en Communicatie Technologie (ICT) / Wat kan een all in one printer?

Wat kan een all in one printer?

Sharing is caring

Wat kan een all in one printer?

De all-in-one printer is een van de meest gebruikte apparaten voor zowel het gebruik als als op een klein kantoor. U kunt gerust stellen dat het een multifunctionele krachtpatser is. Zoals de naam al doet vermoeden kan u meer doen met een all-in-one printer dan alleen printen. Zo beschikt u niet alleen over een goede printer. U kan er namelijk ook documenten mee scannen, het gebruiken als faxapparaat en u kan er documenten mee kopiëren. De veelzijdigheid van het apparaat is dan ook de reden dat veel kantoren beschikken over zo’n type printer.

 

Printen vanaf uw smartphone of tablet

Doordat een all-in-one printer verschillende functies in een apparaat combineert, zijn er meer voordelen te noemen. Zo heeft u slechts een usb-snoer nodig om het aan te sluiten op een PC of een laptop. Ook volstaat het om slechts een elektriciteitssnoer te gebruiken. U heeft dus nooit last van verschillende snoeren en uw kantoor ziet er gelijk een stuk opgeruimder uit. In sommige gevallen heeft u zelfs geen usb-snoer nodig. Dat is het geval als u bijvoorbeeld een printer koopt met Wifi-functionaliteit. U kunt de printer dan vanaf elke gewenste locatie en vanaf elk apparaat gebruiken. U kan desgewenst ook vanaf uw smartphone of tablet de printer aansturen.

 

Kleine investering

Alhoewel met de aanschaf van een all-in-one printer geen grote bedragen zijn gemoeid, kan het een voordeel zijn om te kiezen voor een refurbished printer. U heeft dan een apparaat wat nauwkeurig is nagekeken en naar behoren werkt. Het grote verschil is de prijs. Vaak betaalt u slechts een fractie van de nieuwwaarde, terwijl u toch profiteert van een goed werkend model. Beschikt u over een ruimer budget, dan kan u voor de prijs van een eenvoudige, nieuwe printer een refurbished printer kopen met tal van interessante functies. Die investering verdient u dus in feite weer snel terug.

 

Een refurbished printer met garantie

Met de aanschaf van een refurbished printer heeft u, net als bij de aankoop van een nieuw model, recht op garantie. Zo weet u zeker dat u kan rekenen op een goed functionerend apparaat tegen minimale kosten. Het zijn gebruikte exemplaren die door de specialist zijn nagekeken en waar nodig zijn gerepareerd. Zo’n refurbished printer werkt dus als een nieuw model waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.